Συστατικά
Υλικά για 1 άτομο
1 φιλέτο Βακαλάου 140 γρ.
Χυμός από λεμόνι
1 κ.τ.σ ελαιόλαδο
50 ml ζωμός ψαριού
1 κ.τ.σ άπσρο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε το
Ψάρι με όλα υλικά. Το τοποθετούμε σε ένα αντικολιτικό ταψάκι
με όλα τα υλικά και Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 170oC για 12-15 λεπτά περίπου. Κατά τη διάρκεια του
ψησίματος το βρέχουμε από
πάνω με τα υγρά του.
Σάλτσα Portuquese
Σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανός