Βακαλάος φούρνου Portuguese

    Show all

    Ψάρι με όλα υλικά. Το τοποθετούμε σε ένα αντικολιτικό ταψάκι με όλα τα υλικά και ψήνουμε…

    Συστατικά
    Υλικά για 1 άτομο
    1 φιλέτο Βακαλάου 140 γρ.
    Χυμός από λεμόνι
    1 κ.τ.σ ελαιόλαδο
    50 ml ζωμός ψαριού
    1 κ.τ.σ άπσρο κρασί
    Αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση
    Μαρινάρουμε το
    Ψάρι με όλα υλικά. Το τοποθετούμε σε ένα αντικολιτικό ταψάκι
    με όλα τα υλικά και Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
    στους 170oC για 12-15 λεπτά περίπου. Κατά τη διάρκεια του
    ψησίματος το βρέχουμε από
    πάνω με τα υγρά του.
    Σάλτσα Portuquese
    Σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανός

    Comments are closed.