Πέρκα en Papillote

    Show all

    Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε την πατάτα. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και την κάπαρη…

    Συστατικά
    Υλικά για 1 άτομο
    1 φιλέτο Πέρκας 140 γρ.
    60 γρ. πατάτα, κομμένη
    μπρινουάζ
    1 κ.τ.σ ελαιόλαδο
    Υ, κ.τ.σ κάπαρη, Ψιλοκομμένη
    1 κ.τ.σ μαϊντανότ,
    ψιλοκομμένοτ;
    1 κ.τ.σ κρεμμυδάκι φρέσκο,
    Ψιλοκομμένο
    Υ, σκελίδα σκόρδου,
    Ψιλοκομμένη
    1 κ.τ.σ άσπρο κρασί
    1 κ.τ.σ φασκόμηλο
    100 ml ζωμός λαχανικών
    Αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση
    Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε την πατάτα. Προσθέτουμε το
    κρεμμυδάκι, το σκόρδο και την κάπαρη. Σβήνουμε με το κρασί,
    αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τον ζωμό, τον
    μαϊντανό, το φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε μέχρι να
    μείνει το 1/3 από τα υγρά.
    Κόβουμε μία λαδόκολλα σε σχήμα καρδιάς, βάζουμε στην μία
    πλευρά την πατάτα με τα μυρωδικά, καθίζουμε από πάνω το
    Ψάρι, με αλάτι και πιπέρι και κλείνουμε.
    Ψήνουμε στους 160oC για 12-15 λεπτά.

    Comments are closed.