Blog

14 Μαΐου, 2018

Πέρκα ποσέ με Salsa Verde

Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού μέσα ae ένα ταψάκι, ρίχνουμε το Court Bouillon, σκεπάζουμε…
14 Μαΐου, 2018

Τόνος σχάρας

Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις ελιές και το δεντρολίβανο…
14 Μαΐου, 2018

Σάλτσα Ponzu

Βάζουμε τη ζάχαρη και το μέλι σε κατσαρόλα να καραμελώσει και προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ. Σβήνουμε με Σάκε…
14 Μαΐου, 2018

Φιλέτο Γλώσσας Grenobloise

Βάζουμε τις 2 κ.τ.σ βούτυρο σε τηγάνι να κάψει. Περνάμε το Ψάρι από το γάλα και το στεγνώνουμε καλά…
14 Μαΐου, 2018

Κροκέτες Βακαλάου

Περνάμε το φιλέτο του βακαλάου από το μπλέντερ και το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα…
14 Μαΐου, 2018

Βακαλάος φούρνου Portuguese

Ψάρι με όλα υλικά. Το τοποθετούμε σε ένα αντικολιτικό ταψάκι με όλα τα υλικά και ψήνουμε…
14 Μαΐου, 2018

Πέρκα en Papillote

Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε την πατάτα. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και την κάπαρη…
14 Μαΐου, 2018

Ταζίν με Θαλασσινά

Ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα στο Τάζιν, τα θαλασσινά σιγά σιγά (ξεκινώντας από τα Ψάρια)…