Καλαμαράκια σχάρας με Πέστο ρόκας

    Show all

    Μπλανσάρουμε τη ρόκα. Την κρυώνουμε αμέσως…

    Συστατικά
    Υλικά για το Πέστο Ρόκας
    1 ματσάκι ρόκα, μόνο τα
    φύλλα κομμένα
    1 σκελίδα σκόρδο, κομμένο
    50 γρ. Παρμεζάνα, τριμμένη
    40 γρ. κουκουνάρι
    Ελαιόλαδο
    Πιπέρι

    Εκτέλεση
    Μπλανσάρουμε τη ρόκα. Την κρυώνουμε αμέσως και τη
    στραγγίζουμε πολύ καλά. Αλέθουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

    Comments are closed.