Συστατικά
Υλικά για 2 άτομα
1 Κ.Τ.σ ελαιόλαδο
200 γρ. καλαμαράκι
καθαρισμένο, κομμένο ζουλιέν
Υλικά για το Πέστο
2 ματσάκια βασιλικός
φρέσκοο, μόνο τα Φύλλα
κομμένα
1 σκελίδα σκόρδο, κομμένο
50 γρ. Παρμεζάνα, τριμμένη
40 γρ. κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Χυμός από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα καλαμαράκια στο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Τέλος βάζουμε 3-4
κουταλιές πέστο και ανακατεύουμε.