Τόνος σχάρας

    Show all

    Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις ελιές και το δεντρολίβανο…

    Συστατικά
    Σάλ τσα ντομάτα-ελιά-
    δεντρολί6ανο
    ½ κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
    1 σκελίδα σκόρδου,
    Ψιλοκομμένη
    1 ντομάτα τριμμένη
    ½ ντομάτα Ψιλοκομμένη
    50 γρ. Ελιές μαύρες
    Ψιλοκομμένες
    1 κ.τ.σ δεντρολίβανο
    ψιλοκομμένο
    1/2 κ.τ.σ ζάχαρη
    50 ml άσπρο κρασί
    100 ml ζωμός λαχανικών
    Αλάτι, πιπέρι

    Εκτέλεση
    Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο.
    Προσθέτουμε τις ελιές και το δεντρολίβανο. Σβήνουμε με το κρασί,
    προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το ζωμό, αλάτι και πιπέρι.
    Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η
    σάλτσα.

    Comments are closed.