Κροκέτες Βακαλάου

    Show all

    Περνάμε το φιλέτο του βακαλάου από το μπλέντερ και το αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα…

    Συστατικά
    Υλικά για 10 κροκέτες
    180 γρ. φιλέτο βακαλάου
    120 γρ. πατάτα βρασμένη
    περασμένη όπως ο πουρές
    1 αυγό
    Λίγο τριμμένο τζίντζερ
    1 κ.τ.σ άνηθος ψιλοκομμένος
    40 γρ. αλεύρι
    Αλάτι, πιπέρι
    Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

    Εκτέλεση
    Περνάμε το φιλέτο του βακαλάου από το μπλέντερ και το
    αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Βάζουμε το μίγμα στο
    ψυγείο να παγώσει για 2 ώρες τουλάχιστον. Πλάθουμε και
    τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.
    Συνήθως σερβίρουμε με σάλτσα ταρτάρ.

    Comments are closed.