Συστατικά
4 φιλέτα Πέρκας 140 γρ. το
καθένα
500 ml Court Bouillon με
άσπρο κρασί
Sa/sa Verde
100 γρ. Ψίχα άσπρου ψωμιού
2 Κ.Τ.σ μηλόξυδο
1 ματσάκι Ψιλοκομμένος
μαϊντανόι;
1 σκελίδα σκόρδου
1 φιλέτο αντζούγιας
2 βρασμένοι κρόκοι αυγού
120 ml ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού μέσα ae ένα ταψάκι, ρίχνουμε το
Court Bouillon, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και
ποσάρουμε στο φούρνο για περίπου 12-15 λεπτά
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ρίχνουμε λίγο- λίγο το
ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε τα φιλέτα του ψαριού με τη σάλτσα από πάνω.